Üzemeltető: Blogger.
RSS

Beíratkozott

Ma délelőtt volt a beiratkozás napja a Nővérsuliba. És mint mindig, ez sem ment simán. 
Első baj, hogy a foglalkozás egészségügyi vizsgálat alkalmával mindenre alkalmasnak találtak, de elfelejtették jelezni, hogy egészségügyi szakmára is. Tehát most ismét mennem kell foglalkozás egészségügyi orvosszakértőhöz, aki beutal a tüdőszűrőre és onnan vissza hozzá, hogy találjon alkalmasnak az egészségügyi pályára, amire már egyszer alkalmasnak találtak, de nem jelezték az egészségügyi könyvben, hogy tegyem a tombolára a szuper magyar egészségügyet.
Hiába esti a képzés, mégis diákigazolvány kell, még ha semmilyen kedvezményre vagy bármi másra nem jogosít, lényeg, hogy legyen, de minek. Adtak hozzá igénylő lapot, ahol a legfontosabb és elengedhetetlenül szükséges információ a Tanuló Azonosító Szám, ami nekem ugye nincs, mert 2002-ben érettségiztem, ami után azonnal bejutottam az egyetemre és ott nem kértek ilyen számot. Ez az a pont, ahol fogalmam sincs, mi ez a szám és hol lehet kérni ilyet vagy mi alapján megy ez és minek ez egyáltalán. Meg minek diákigazolvány, ha úgysem tudok vele mit kezdeni.
Tankönyv még nincs, se semmi bővebb információ a képzésről, csak annyi, hogy szeptember 6. fél 2 az első tanítási nap és addigra az összes hivatalos sulis ügyet rendezni kell. Maga a tüdőszűrő eredmény 1 hét. Ha lenne egy üzemorvos ismerősöm, talán könnyebb lenne. Most meg aztán intézzem ezt a sok szart, meg közben melózzak is és a szeptemberi beosztásomról sem tudok semmit, mert szabin voltam. Sebaj, majd csak megoldom valahogy.

2 megjegyzés:

SheWolf írta...

Az indexedben nincs ilyen azonosító szám?

Tilia írta...

Vannak benne számok, de egyik sem az, ami nekik kell. Átnézte a nő.

Megjegyzés küldése