Üzemeltető: Blogger.
RSS

Segítsetek nekem

Nem akarok élni. Mindig csak sírok. Nagyon szenvedek és nagyon fáj. Momót akarom. Szeretném ha visszajönne. Engem választana, velem maradna, engem szeretne. Hogyan kaphatnám vissza Momót? Segítsetek nekem! Segítsetek hogy mit kell csinálni hogy Momó engem válasszon és velem legyen. Kérlek.

7 megjegyzés:

sanvito írta...

jaj. Bocs hogy eddig "néma" (volt nővérke) olvasódként most idekotyogok..... Biztos hogy ezt akarod?????????????
Írhatnék ilyen jófofa idézeteket, mint pl:
"Mindenért, amit elszalasztottál, nyertél valami mást, és mindenért, amit nyersz, elveszítesz valami mást."
/Ralph Waldo Emerson/
A tapasztalatom (ami ilyenből nem kevés) viszont azt mondja, ez MÉGIS IGAZ !!!
SANVITO

cranberries írta...

Nem tudom, mi segítene. Először is felejtsd el a "nem akarok élni" opciót. Most nem akarsz, de nem dobhatod el az életed egy szakítás miatt.
Talán ha meglepnéd valahogy és felvennéd a kesztyűt. Higgadtan, keményen. Egy új arcodat mutatnád meg neki. Nagyobb önbizalommal.

vadvirag5 írta...

Bárcsak tehetnénk!
De Te is tudod, hogy csak egyedül dolgozhatod fel ezt a veszteséget. Vagyis már az is segít, hogy írsz, hogy tudsz róla beszélni.
Másik segítség még az idő.

Abban nem gondolkodnék, hogy visszaszerezzem. Még ha sikerülne, akkor sem. Bármennyire fájdalmas is. Érezned kellett, hogy valami már nem működött úgy. Ez egy folyamat volt, aminek előbb-utóbb ez a vége. Sajnos.
Sosem tudnál úgy bízni benne, mint az elején. Mindig ott lenne a kétely, a kétség. És bizalom nélkül nem működik egy kapcsolat. Felemésztene.

Olyanokról pedig még olvasni sem akarok, hogy Téged nem lehet szeretni! Hogy ilyen vagy olyan vagy. Fogadd el magad, és mások is elfogadnak.

Momótól pedig az sem volt szép (enyhén szólva), hogy még a telefonját sem ő vette fel. Sajnálom, hogy így ért véget.

Ha mást nem is, próbálj ebben a szép tavaszi időben nagyokat sétálni, friss levegőt és azzal együtt friss és új gondolatokat magadba szívni!

Sokkal erősebb vagy, mint gondolod!

Gondolok Rád!

Lukannon írta...

Miért töröd magad egy jellemtelen ember miatt? Férfi az egyáltalán, aki nem tud a szemedbe nézni és felelősséget vállalni a tetteiért?

A biztonságot meg fogod találni nélküle is. sokan szeretnek, és fognak is.

Én menekülnék egy ilyen gyáva ember elől.

Tilia írta...

Sanvito: Biztos hogy ezt akarom. Momót.

Cranberries: Gondoltam rá, hogy odamegyek, de a másik csaj erősebb lesz. Nagyon agresszív volt a telefonban és Momó mégis őt szereti. Félek tőlük. Momó kellene hogy idejöjjön.

Vadvirág: Mindenki ezt mondja hogy Momó régóta hazudik már, de én mindent elhiszek neki mert szeretem. Én nem tudom elképzelni hogy bárki szeretni tudna engem. Ha valaki szeretne, nem hinném el, mert Momónak is hittem és most kiderült hogy nem szeret. Elveszett a bizalmam az emberek iránt.

Lukannon: Én magam elől menekülök most. Magamban keresem a hibát. Valószínűleg csúnya vagyok. Te ismersz engem, láttál engem, beszéltél velem. Tudod hogy nem vagyok szép, se jó, se okos, se semmi.

SheWolf írta...

Hagyd Momót egy kicsit. Most Magaddal törődj.

Unknown írta...

Most nagyon fáj, de hosszú távon jobb, hogy most így megtörtént. Éld meg a veszteséget, és a fájdalom később majd enyhül.Minden rosszról később kiderül, hogy nekünk valamiért jó volt. Hogy élnéd meg, ha később fűvel, fával megcsal, mert az ilyen típusú férfi sajnos nem változik.Megérdemled a legjobbat!
Judit

Megjegyzés küldése