Üzemeltető: Blogger.
RSS

Újra itt

Tilia egy rövid időre elhallgatott, ugyanis mindenféle problémái adódtak az élet minden területén. Most valamennyire összeszedte magát, túl van a válságos időszakon és eljött az idő amikor végre ismét jelentkezik élménybeszámolóival és eszmefuttatásaival. Szeretné megköszönni a türelmet és hogy a távollétében is olvastátok ezt a blogot (mármint régi bejegyzések közti tallózás). Új design is létesült időközben, talán egy kicsit vidámabb és Tiliásabb így.
Nos, elevenítsük fel néhány szóval, ki is ez a Tilia nevű személy és hogyan jutott el idáig. Tehát… Az előző részek tartalmából vagy Emlékeztetőül… (ahogy tetszik)
Tilia egy nővér egy szociális otthonban, korábban közgazdasági középiskolában tanult, ott leérettségizett,de nem tetszett a szakma, ezért bölcsész irányba ment tovább, ahol az egyetemen rengeteg mindent próbált elsajátítani kisebb-nagyobb sikerrel. Végül miután átverekedte magát a sok-sok megpróbáltatáson az egyetemi közegben, sok-sok barátot szerezve, nagyon okos lett (vagy nem, de azért megcsinálta). Ezt a blogot más blogok olvasása után kezdte el, mert úgy érezte, mindenképpen jót tesz, ha kiírja magából az örömét-bánatát meg a világról alkotott véleményét, stb. Megírta, hogyan találta meg a tökéletes embert, élete orvosát, aki csak álomkép marad számára, mert elveszett valahol meg a srác mit akarna egy Tilia-félétől… Megírta még a terveit, meg hogy suliba ment, de mellette a munkát is folytatja… Aztán egyszer csak hirtelen akkora zűrzavar keletkezett az életében, hogy rendet kellett tenni a polcokon. Ez most sikerült. Időközben készített pár szavas jegyzeteket egy darabka papírlapra, hogy véletlenül se hagyjon ki semmit, amikor visszatér a blogjára és beszámol a távollétében történtekről. Ezeket most kifejti.

Lássuk, mi minden történt velem.

2 megjegyzés:

Béb írta...

Akkor én most becsatlakoznék az olvasók közé... :-)

Mystic sirene írta...

Légy üdvözölve újra!Kíváncsian várom a történéseket abszolút nem nélkülöző,újabb-és újabb,jó kis bejegyzéseket..:-)Hát hajrá!

Megjegyzés küldése