Üzemeltető: Blogger.
RSS

Az eredményhirdetés

Június 4-5-6 gyakorlati és szóbeli záróvizsgák a Foximaxi Képzőben. A modul végső értékelését így számolták ki: 25 % írásbeli + 25 % szóbeli + 50 % gyakorlati tehát  írásbeli + a szóbeli + a gyakorlati pontszám duplája. Az így kiszámolt összeget néggyel kell osztaniIgen. És figyelembe kell venni, hogy Tilia egy 3 műszakos meló mellett járt suliba és gyakszira és úgy tanult. A következő felsorolásból kiderül, hogyan alakult a sorsa és melyik vizsgáztató volt iszonyatosan bunkó (b) mindenkivel a szóbelin. 
Interakció     62%Antiszepszis     52%   (b)Elsősegély     57%Egészségnevelés     71%Alapápolás     53%   (b)Diagnosztika-terápia     79%Betegmegfigyelés     58%Gondozás     59%   (b)Szakápolás     65%   (b)

Σ     62%

Itt is ugyanaz érvényes mint az írásbeliknél volt: 51%-tól 2, 61%-tól 3, 71%-tól 4, 81%-tól 5. 

Tehát Tilia elvégezte a sulit és 31 társával együtt hivatalosan is Foximaxi-vá vált. Az esti végzős banda létszáma 34 volt. Tehát 2-en elvéreztek. Az egyikről mindenki tudta, hogy bukta lesz, mert nem nagyon járt suliba, nem tanult, de mindig valahogy átrúgdosták. Ő a szakáp gyak vizsgán véletlenül beleejtette a musc-os inj-t a nővérpultba, alapáp gyak-on meg nem vette le a kesztyűt miután leszedte az ágyról a szennyest és úgy húzta fel a tiszta ágyneműt, ahol a lepedőt nem sarokra hajtotta be. A másik nő szakáp-ból bukott a szóbelin, mert nem tudta a tételt, újat húzattak vele és azt a tételt sem tudta. Szakáp egyébként a fele bandával új tételt húzatott. Tilia elsőre ott  Myeloid leukémiát húzta ki, amit Fuhur dr-nővel átbeszéltek korábban Philadelphia kromoszómailag is alaposan és azt elmondta a vizsgán. Mire húzattak vele egy másikat, ami a Kemo volt és azt is elmondta ahogy kell. Ezek szerint Myeloid Leukémiából Dr Fuhur is megbukott volna? 

Most szavazni lehet majd kb 1 hétig. Azért, hogy megtudjam, érdekel-e egyáltalán valakit a dolog úgy általában és érdemes-e folytatni a blogírást. Ugyanis arról akartam írni 1-2 bejegyzést, hogy miket kellett Tiliának mondani a szóbeliken és miket kellett csinálni gyak vizsgákon és milyen élményei voltak a 4 klinikai osztályon. 
   

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése