Üzemeltető: Blogger.
RSS

2012 július

Miután megtudta a gáz dolgokat Terkóékról, Tilia nem ment egy ideig oda. Nem mondta el senkinek mit talált és nem is indokolta Terkónak, miért nem megy ki hozzá a tanyára. Tilia és Terkó a városkában találkozgattak és Terkó egyre furcsább lett:
- a vizilabda meccsen ő volt a leghangosabb, legtrágárabb, leggorombább szurkoló és kivezették, Tilia meg ment utána szomorúan
- embereket állított meg az utcán, hogy mondják meg mennyi a foci eredmény
- "mantyogott"
- bement az újságoshoz és minden újságot átlapozott, mert Szabó Zsófia színésznő képeit kereste
- bement a nőiruha boltba, hogy megszámolja a fogasokat
- amikor Tiliával volt, elhívta a 12 éves unokatestvérét és kavicsokat dobáltak a Plaza Tóba (Tilia engedélyt kért hogy távozhasson mert szégyellte magát)
A hónap végén Tilia elhívta magához Terkót, hogy megbeszélje vele a dolgokat és együtt megoldást találjanak a problémákra. Terkó felhívta Tiliát, hogy menjen érte a Plaza-ba. Tilia a fáskamráját takarította, ezért megkérte Terkót, hogy jöjjön el a busszal és majd ő kimegy elé a megállóba. Terkó megérkezett a buszmeg-be és iszonyatosan dühös volt, hogy Tilia miért nem ment érte a Plaza-ba. Tilia este vacsorát készített Terkónak (gombakrém levest meg rántott húst krumplival és görög salátával), aki nem volt hajlandó enni, hanem befeküdt az ágyba a tv elé hogy ő nézi a meccset és utána az Olimpia Megnyitó Ünnepséget. Terkó iszonyatosan üvöltött a tv-vel, mert nem a Chelsea állt nyerésre, hanem a Barcelona. A meccs után Tilia megkérte Terkót, hogy beszéljenek. Terkó elkezdett üvölteni Tiliával, hogy milyen hülye, semmire sem jó, vastag a lába, nem tud szépen enni késsel és villával, Tilia miért fehér nadrágban van, stb. Tilia elkezdett sírni és kiment a fürdőszobába. Terkó utána, tovább üvöltött, hogy ne hisztizzen, hogy nem normális, semmire sem jó, idióta baromarcú, és berángatta Tiliát a szobába. Ott Tilia bebújt a takaró alá, nagyon sírt, remegett és félt. Terkó üvöltött és rángatta Tiliát. Tilia véletlenül elaludt.
Másnap reggel Tilia arra ébredt, hogy megy a tv 100-as hangerőn, Terkó üvölt a tv-vel, hogy Cseh László úszóbajnok nem elsőnek ért be és mekkora barom. Tilia illedelmesen megkérte Terkót, hogy reggel 6 óra van, ne ordítson és vegye lejjebb a hangot a tv-n. Terkó kikapcsolta a tv-t és együtt kimentek reggelizni. Terkó szendvicset készített Tiliának. Délben Terkót telefonon hívta a nagymamája, hogy ebédre várja őket szeretettel. A nagymamánál Terkó elhívta a 12 éves unokatestvérét a Plaza Tóhoz, hogy kavicsokat dobáljanak bele, Tiliát meg elküldte, hogy menjen el valamelyik barátnőjéhez vagy ahova akar és este háromnegyed 6-ra menjen értük a Plaza elé. Tilia elszomorodott, elment Zsókához az egyik barátnőjéhez, akivel együtt főztek és Zsóka azt javasolja Tiliának hogy menjen a Plaza Tóhoz, keresse meg Terkót és beszélje meg vele, hogyan tovább mert Zsóka nem látta értelmét a kapcsolatnak.
Tilia nem mondta el Zsókának mit talált akkor délután Terkóéknál a konyhában. Tilia elment a városkába sétálni, elment a játszóterekre, ahol Terkóval szerettek hintázni, este elmegy a Plaza-hoz, hazavitte Terkót és elmondta neki, mennyire megbántotta őt Terkó. Terkó akkor éjjel is elkezdte a cirkuszt, Tilia sírt, félt, kitért Terkó elől, aki elkapta, berántotta az ágyba, lepofozta,  letépte róla a ruhákat, Tilia könyörgött Terkónak hogy ne bántsa, de már nem tudott menekülni.
Másnap reggel Terkó ismét fent volt már, kedvesen szólt Tiliához, hogy menjenek sétálni a játszótérre, de Tilia már nem akart sehova se menni. Megkérte Terkót, hogy menjen el.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése