Üzemeltető: Blogger.
RSS

2012 május

Tilia és Terkó igen jól érezték magukat együtt és meg voltak győződve, hogy ők megtalálták egymásban az igazi társat.
Terkó elvitte Tiliát a nagyszüleihez és megmondta nekik, hogy mennyire boldog, mert megtalálta Tiliában élete párját. Tilia is hazavitte Terkót, ő is bemutatta a családnak, akik később megjegyezték Terkó távollétében, hogy Terkó de nagyon furán beszél, mért nem nyitja nagyobbra a száját, olyan mintha az orra alatt mantyogna.
A hónap vége felé Terkó szülei elkezdték piszkálni Tiliát, hogy:
- nem tud szépen enni késsel és villával, nem megfelelően fogja és használja az evőeszközöket (mert hogy őfeléjük a kanál nem tartozik a szép evés eszközei közé, a paradicsomos káposztát illetlenség kanállal enni, késsel-villával kell, ugyanígy a krumplis tarhonyát, stb. stb)
- nem tetszik nekik Tilia illata, mert abban a házban egy nő kizárólag Dove termékekkel fürödhet, moshat kezet, illatosíthat, stb.
- az ő jelenlétükben tilos olyan ruhákat viselni, amiből kilátszik az ember válla, hasa vagy térde
- Tilia hagyja ott a munkahelyét, mert nem normálisa dolog ha valaki testváladékokkal érintkezik a munkája során (pl. széklet, vizelet, vér, nyál, stb)
- Tiliának kötelessége segíteni Terkó anyjának a házi és ház körüli munkákban, mert 30 éve ezt csinálja már és nem birja (egyébként Terkó anyukája nem dolgozott sehol abban a 30 évben, otthon volt mindig és néha besegített a méheknél)
Kiderült, hogy Terkóéknak van egy háztartási papír nagykereskedésük a tanyán egy óriás melléképületben raktár formájában. Továbbá Terkó sem a méhészetért, sem a papírkereskedésben való pakolásért, áruátvételért, áruértékesítésért, raktároskodásért, segédkezésért nem kap fizetést a szüleitől. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése