Üzemeltető: Blogger.
RSS

Nincs jól

Nincs jókedvem. Nem szeretek a barátaimmal lenni. Hiába foglalkoznak velem, úgy érzem nem a barátaim. Nem tudok bízni bennük és senki másban sem. Rosszul érzem magam a szociban, teher a munka, de muszáj. Tudom hogy nem lesz társam, nem lesz párom és nem értem az egészet. Sem a "barátok", sem a meló nem hozzák el a társat, aki szeretne, aki velem lenne,  aki nem verne át, rendes lenne... És nem is hiszem már el, tudom hogy csak álomkép. Ábránd.

11 megjegyzés:

perenne írta...

Most még ábránd. Még nem vagy alkalmas a kapcsolatépítésre. Valahol magadban keresed a hibát, hisz milyen nő az, akit egy ...-ra cserélnek le. Elsősorban magadban nem bízol, ezért másokban sem. Ez is változik majd, csak adj időt hozzá.

SheWolf írta...

Van olyan, vagy legalábbis velem volt, hogy hiába tudom az eszemmel, hogy mindenki a saját életét éli, mégsem tudtam megbocsátani a barátaimnak, hogy nem oldották meg helyettem a gondjaimat, nem is szenvedtek tőle úgy, mint én, és végképp nem élték át, nem értik. Mit mondjak azoknak, akik nem látták azt a sötétséget, amit én?

Ehhez is idő kell. Idő, hogy a Te lelkedben messzebbre kerüljön a sötétség emléke :S

perenne írta...

Fuhur: többen is látták valószínűleg. De helyettünk senki sem oldhatja meg. Azért kaptuk mi.

SheWolf írta...

Kívülről nem látni.

perenne írta...

Pont erről beszélek. :-) Hogy mi nem látjuk, hogy a másik mit és hogyan él/élt már meg a maga életében. Nem vagyunk annyira különlegesek, hogy különlegesen nagy terhet kapjunk. Legfeljebb épp kicsit gyengék vagyunk alá. Vagy kicsi a hitünk az erőnkben...

Tilia írta...

Az a helyzet itt hogy a bunkó ember hibájáért, gyarlóságáért, bunkóságáért a magunkfajta rendes ember bűnhődik, mert a bunkó ember átveri, kihasználja, hülyére veszi, stb. Ilyenkor a bunkó ember boldog és csak később bűnhődik vagy egyáltalán nem bűnhődik.
Konklúzió: Jobb bunkónak lenni.

SheWolf írta...

"Az ember maga fizet mindenért. Hitért, hitetlenségért, szerelemét, okosságért. Ezért az ember szabad."

perenne írta...

Nem jó a konklúzió :-)

Tilia írta...

Fuhur: Az ember szabad. Egy független szuverén. Azt csinál, amit akar. És nem biztos, hogy jóra használja.

Perenne: Én alapvetően bunkó vagyok. Ami a blogból már korábban is látszott. Akkor jött egy baj, illetve kettő és elmúlt. De lehet, hogy hamarosan megint bunkó leszek.

perenne írta...

1.)Én nem vettem észre, bár nem olvastalak az elejétől.
2.)Ha nem zavar hogy az vagy, akkor nincs vele gond.
3.) Legfeljebb hosszabb lesz a tanulási folyamatod. :-)

Tilia írta...

Elejében ésszel írtam, átgondoltam. Később aztán írtam ami jött. Alapvetően leszarom az egész világot. A barátaimat nem szarom le. Akik itt olvastok engem, a barátaim vagytok, titeket nem szarlak le, de azért néha bunkó vagyok sajnos. Meg úgy általánosságban véve az vagyok. Csak ritkán veszik észre.

Megjegyzés küldése