Üzemeltető: Blogger.
RSS

Pihen

Tilia most egy időre felfüggeszti az írást. Nincs semmi amiről írhatna. Nem foglalkozik a barátaival, nem megy sehova, csak melózik, szociban meg iszonyatos állapotok vannak és Tilia úgy van mindennel, hogy "tedd ki, hadd hűljön!". Most éppen a Diurna sanitaria-t is leszarja, a Disciplinae medendi-t meg pláne és unja a netet. Mondjuk ha nem lenne a net meg ez az oldal, akkor nem ismerte volna meg Fuhurt mint barátot, Acty-t, Kacajt, Perenne-t, Mucust, Oriana-t meg mindenkit, aki szóba állt vele.
Ígértem egy olyat, hogy "Miértek és hogyanok", de a bejegyzés félbe maradt, eltettem későbbre, de nem fejeztem be. Valami olyasmiről szólt volna, hogy ha Tilia nem burnyál el aznap reggel 2009 januárban, nem találkozik a város legtutibb traumatológusával, akihez később sok beteget vitt, életeket mentve ezzel; ha nem gyullad be a foga, nem megy fogászhoz, az nem küldi a Szájseb-re és Kobak nem ismeri meg Dr Cs.Zs-t, aki ha nem bénázza el a varrattal, nem gyullad be ismét Tilia foghelye és a doktor nem rendeli vissza 3 hónapon át, miközben azidő alatt bajok voltak Momóval; ha nem vállalja be az állást a szociban, nem lesz nővér és 2011-ben nem ment meg 2 életet a Krónikus Pszichiátriában "beteg" státuszban; itt jött volna a 2 eset bemutatása; ha Momóról nem derül ki az igazság, Tilia nem veszi be a sok gyógyszert, nem találja meg azt a hülye komát, aki elviszi a Rio-ra, de elküldi másnap a csába, nem kerül be a Krónikusra és nem menti meg azt a 2 életet, azok közül a második... és itt szakad meg, mert elérkezik a mai naphoz.
Tehát, most "letészem a lantot, nyugodjék..." És valamikor a jövőben folytatódik Tilia élete és kalandjai az egészségügyben. Aki megvárja, az jól teszi. Idő kell most, 1-2 hónap is lehet, mire ismét lesz valami megosztanivaló és mindenképpen megjelenik a visszatéréskor a "Miértek és hogyanok", amitől mindenki szépen megérti azt amit Tilia most maga sem ért.

4 megjegyzés:

perenne írta...

Én kivárom, remélem Te is türelmes leszel magadhoz. Valamint azt is, hogy mikor visszatérsz, az lesz az auftakt: jobb ez így. :-)

Unknown írta...

Majd figyelem mikor jelensz meg újból.:) Közben a dolgok is előrehaladnak majd, mert az élet nem marad egy helyben, pedig sokszor szeretnénk.Vigyázz Magadra,visszavárlak.:)

SheWolf írta...

Várunk vissza :) Nekem is volt ilyen elegem-van-a-blogomból időszakom. Egy idő után elmúlik :D Puszi, F

Tilia írta...

Perenne: Nem türelem kell, hanem kevesebb meló.

Mucus: A kórházi kollégák hibáit kellene helyrehoznunk, de általában nem jönnek helyre az általuk gallyra vágott betegek.

Fuhur: Nincs elegem a blogból, csak nincs időm írni a sok melótól, arra meg senki sem kiváncsi.

Mindenki: Köszönöm, ha megvártok.

Megjegyzés küldése