Üzemeltető: Blogger.
RSS

Acty-nak

Ezt a bejegyzést elsősorban Actinomyces-nek szánom. De mindenki más is olvassa el, a könnyebb értés érdekében.
Tilia megbeszélte korábban Actinomyces dokival privátban a Momós ügyet, mert hasonlóságokat véltek felfedezni. A doktor úr kb olyasmiket élt át annak idején, mint Tilia, csak Acty fiú és erősebb, okosabb. Javasolta is Tiliának, hogy ne foglalkozzon a régivel meg ne keressen újat. Kedves Dr Actinomyces! Ha még egyszer nem hallgatok rád, üss le!
Hamarosan bizonyos múltbéli figyelmen kívül hagyott jelekről lesz szó, amiknek nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget, pedig elkerülhető lett volna mindaz ami eddig 2011-ben történt. De akkor nem történtek volna ezek és nem ismertem volna meg bizonyos személyeket és Momót nem enné meg a fene.

2 megjegyzés:

Mystic sirene írta...

Így van,akkor döntesz a legbölcsebben,ha megfogadod a tanácsát.Látod,egyes dolgoknak egyszerűen meg kell,hogy történjenek,mert ÍGY KELL LENNIE.Ennek is meg kellett történnie,de az idő és a tények fokozatos felismerése és a tisztánlátásod segíteni fog továbblépni.

actinomyces írta...

:) Hát most mondhatnám, hogy "na látod hallgathattál volna rám...", de ha már megtörtént, megtörtént. Most már TÉNYLEG HALLGASS RÁM!!! :)
egyébként bocsi, hogy teljes passzivitásban vagyok a te blogodon is, de még 3 hétnyi gyötrelem van... Utána már ACTYvizálom magamat.

Megjegyzés küldése