Üzemeltető: Blogger.
RSS

Mostanságiban

Miután a hétvégén osztályfőnökünk ránk szabadított egy fenyegető hangú email-t, ami egy rohamléptekkel közeledő katasztrófa eljövetelét helyezi kilátásba, miszerint gondoljuk át az esélyeinket, minek küzdünk, megbukunk úgyis, az osztályban beindult a rinyamalom.

Azóta Tilia is raktárra dolgozik a szerencsés végkifejlet reményében. Kijegyzetelte a Megelőző orvostant (amiből holnap zh), egyszer elolvasta már a Jog-ot (amiből jövő hétfőn zh) és beadta a házidolgozatokat a Felhőcskés-kismamás kivételével (amivel nem jut dűlőre). Keresett egy cardio tankönyvet, átnézte a könyvespolcokat fentről lefelé és lentről felfelé, aztán közelebbről is tanulmányozta a rendszert. Előkerült egy nagy piros, de azon a felirat: Sebészet. Akkor feltúrta az egész szobát a Mindentudó Cardio Nagyokos után és győzelem. Utána szépen visszarendezgetett mindent a könyvespolcokra témakör szerint (orvosi, nyelvi, szépirodalmi, ismeretterjesztési, satöbbi), mint Rakodó Nagyanyó, aki beveti a vánkost.
Jó előre szóltak már, hogy következő félévben szükség lesz bizonyos ápolásos diagnosztika egészségügyi tankönyvre a suliba, ami tökéletes, ámde megfizethetetlen, ezért még vacillálok, hogy beinvesztáljak-e a csodakönyvbe vagy inkább vegyem meg a bundásbéléses csizmát, amivel már régóta méregetjük egymást egy belvárosi cipőboltban. Már kétszer majdnem magammal vittem a pénztárhoz, hogy hazajöhessen velem és együtt utazzunk a lábbusszal a fagyos téli napokon, mert ugye aki a hideget nem szereti, hóember nem lehet.
Mostanságiban meg tovább folytatódik a küzdelem a bennmaradásért a Foximaxi Képzőben. Tilia ma megskubizta a jegyeit az e-naplóban és a vérnyomása az egeket verte, amikor meglátta, hogy az átlaga 3,99 és ha valamit elszúr a véghajrában, akkor neki befellegzett, mert nem tudja fizetni a 4,00 átlag alattiaknak kötelező költségtérítést a következő félévre meg egyik félévre sem, az egyszer biztos. Sebaj, még van egy kis idő, hogy helyrehozza baklövéseit. Ha meg nem sikerül, akkor kár a gőzért és nincs szüksége rá a magyar egészségügynek.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése