Üzemeltető: Blogger.
RSS

Kívánságok

Már 2 hete kaptam a felkérést Savanyúcukortól (illetve Álomtej), köszönöm szépen. Most van időm megírni a listát.
Tehát először is mindenképpen az egészség lenne a legfontosabb kívánság. Meg hogy az összes betegségekre legyen gyógymód és az emberek ne haljanak meg a betegségtől, hanem csak később végelgyengülésben vagy valami ilyesmiben. Kívánom, hogy legyen munkahelyem a szociban vagy máshol és a közeljövőben szeretném ha 2 régi elnyűtt, agyonhasznált melós nadrágaimat 2 szép tiszta új egyáltalán nem használtra kicserélné a szoci raktárosa Verona. Ha nem cseréled ki Vera még a héten, 8 napon túl fogsz gyógyulni! Kívánom még, hogy a suliban legyen már kész végre a diákigazolvány, amit nagy küzdelem árán végre sikerült igényelnem, de már 3 hónapja hiába várjuk. Azért kell, mert kedvezményes diákbérletet szeretnék, mert a teljesárú januártól drágább lesz, így is már 6ezerbe kerül és mindig fizetéskor jár le. Szeretném elvégezni a Foximaxi Képzőt, a nővérsulit, amire az összes szabadidőmet áldozom, legyen már értelme. Szeretném, hogy Momó be tudja fizetni az autórészletet meg a biztosítást meg a műszaki vizsgát és egész évben nyugta legyen tőlük. Szeretném végre leparkettázni a szobát, már 1 éve tervezem és még mindig nem volt rá pénzem elég. Szeretném még, ha Pepa végre hazamenne Debrecenbe, mert mindig Bp-n van, ugyanis ott tanul valami 2 éves felnőttképzésben. Azért menjen haza Debrecenbe, mert megígérte, hogy bemutatja a városkát. Szeretnék még hosszú életet magamnak meg az összes ismerősömnek. Szeretném még megszerezni az Ápolástan-gondozástan könyvet a suliba, ami éppen most megterhelő, mert drága, pedig  a napokban az összes könyvesboltok tele vannak, mint a déli busz és mégsem csökkentik le egy kicsit az árakat.
Most éppen ennyi jut eszembe, meg a világbéke. Még amit szeretnék kívánni: boldog ünnepeket és klassz új évet minden olvasónak. Mert ugye Kobak az ünnepeket a szociban tölti délutáni műszakban.
Aki még nem csinálta a játékot, szeretném ha ők is kivánnának ilyen listában: Misty, Béb, Kai, Mucus, B., Oximoron , Szandi, Toothfairy és Vadvirág.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése