Üzemeltető: Blogger.
RSS

Mindig tanul

Misty tegnap megmondta, hogy ne vigyem túlzásba a tanulást. Valahogy túl kell élnem ezt a 2 hetet és utána végre mindenki fellélegezhet. Hétfőn lehet, hogy nem megyek suliba, mert nem akarom látni az elszúrt anatómia zh-t, mert valami a kifejtős résznél hibádzik, szerintem a falszerkezet rossz sorrendben van, mert nem figyeltem megint és a haemoglobinnál is valami nem jó. Kedden latinból írunk ismét, pedig már van 5 db jegyünk, most a szív részei lesz mint anat-ból volt, hátha ezúttal nem bénázok. Kedden lesz még Megelőző orvostan, félig ismétlés, benne kötelező védőoltások és a fertőző betegségek csoportosítása. Én mindenre gondolok, ezért én a betegségeket is tanulom, hátha megint belekérdez. Utána következő héten jog és felelősségtan meg betegek jogai meg örökösödés és gyerekek és nők jogai meg férfiak jogai meg kinek a kije, mit mondjon az orvos, mit mondjon a nővér és mit ne mondjon. Mit csináljon és mit ne csináljon. Néha nem értem az embereket, de tényleg. Van egy nő aki gyereket szeretne. De nem akar szülni mert fél hogy meghízik vagy valami. Mire felbérel egy rokont aki megszüli neki. Ilyenkor a nőből kiveszik a sejtet meg a pasijától is leveszik a sejtet, megtermékenyítik mesterséges úton és az így készült molekulát beültetik a rokonba, aki kihordja és megszüli, a baba pedig a rokon nevére lesz anyakönyvezve és hivatalosan ő lesz az anyja. És amikor megszületett a baba, akkor a rokon eldöntheti, hogy örökbe adja-e a biológiai szülőknek a saját gyereküket avagy sem. Mert megteheti, hogy megtartja, mert ugye ő hordozta és táplálta őt 9 hónapig és a biológiai anya meg hoppon marad és lehet pereskedni. Nem lenne egyszerűbb, ha a biológiai anya leszarja hogy meghízik, maga szül és majd utána foglalkozik az alakjával. A dolog érthető lenne, abban az esetben, ha a biológiai anya valami súlyos betegségben szenved és nem javasolt nála a szülés.
Meg hátra van még a felhőcskés napirend a kismama számára, amit 2 hét múlva kell beadni, de nem tudom mi legyen vele, mert sem időm nincs rá, meg nem is érdekel. Kellett nekem az igazgatónál panaszkodni.

3 megjegyzés:

Béb írta...

Írtam Magának e-mailt! :-)

Tilia írta...

Nem érkezett meg sajnos. Javaslom a sayani.pron@indamail.hu címre küldést. Az tökéletesen működik. A másik már többször meghibásodott. Elnézést a kellemetlenségért. És köszönöm ha újra elküldöd. :-)

Béb írta...

Elméletileg most már működnie kell...

Megjegyzés küldése