Üzemeltető: Blogger.
RSS

Az előző hét tartalmából

Október 5. szerda
RG szar napja. Reggel 7-kor kaptam dokumentet 3 példányban aláírásra. Tartalma határozatlan idejű végleges szerződés a szocival az idők végezetéig + fizetés emelés. Elkezdődik az RG-féle parádé.

Október 6. csütörtök
Otthon lakói 15 percben megünneplik aradi 13 mártírhalott emléknapját amikor a Hajnau hasadt.
Folytatódik RG parádéja és szar napja, avagy a korpás tej bosszúja á'la Lipi (aki egy beteg).
Kedvenc betegszállító ismerőseim Lipivel elvisznek a Fogklinikába és a beteg a folyosó közepén a hordágyon esik át a fogeltávolító beavatkozáson. Ugyanis annyira szűkek ott a betegellátó helyiségek, hogy nem fér be sehova egy hordágy. Sajnos a beteg ülni meg már nem tud.

Október 7. péntek
Tilia reggel belázasodik, elmegy a melóba, délután ismét belázasodik otthon.

Október 8. szombat
Éjszakai műszak kezdete. Reggel a második emeleten a betegszobák lakóit (4 szoba) keserűsóból és paraffinból kombinált allövettel kínálták meg. Délutánban kezdődött és éjszaka másnap reggel hajnal 5-ig folytatódott a Toj Story 9 lázongó altest aktív közreműködésével.

Október 9. vasárnap
Éjszakai csendespihenő a szociban.

Október 10. hétfő
Reggel Tilia leteszi az éjszakát, hazamegy és belázasodik. Délutánra összeszedi magát, suliba megy.

Október 11. kedd
Biokémia zh az első padban Veszi mellett.
Este 2 egyforma mail érkezik idegen névvel és címről. Benne Riherongy fenyegetőző üzenete alig érthető totál hibás mondatok, összevissza hazugságok és zagyvák eleje-vége, füle-farka.
Mire anyum ma mail szövegét és áprilisban jelen blogban is közzétett vagdalkozó üdvözlettel együtt megmutatja jogász ismerősének, hogy mitévők legyünk az ilyen többszöri ok nélkül fenyegető zaklatások ellen. Ha valakinek tudna segíteni, van ötlete és megosztaná velem, szívesen venném.

Október 12. szerda
Mai nap. A régi privát mailcím végképp megszűnt. Az oda érkező üzenetek visszamennek a feladónak. Új mailcím az iskolának leadva. Aki még szeretné megkapni, kérje és megadatik. A blogos mailcím természetesen továbbra is üzemel, mert arról Momó nem tud és a blogról magáról meg pláne nem.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése