Üzemeltető: Blogger.
RSS

Régi új élet

Tilia az új évben nem változik meg. Viszont a szociban átszerveződések voltak. Egy csajt meg kitettek Acélba, mert meghalt miatta egy mami. És mégis azt mondták neki, hogy azért teszik ki mert ott nővérhiány van. Jah. És bevette. Nagy örömmel ment, hogy ő ott osztályvezető nővér lesz és majd ő elintézi. Egyébként már november eleje óta rebesgették, mert éppen elég sok baj okozója volt már és okoskodott, árulkodott, szervezkedett, rendezkedett és lógott is párszor. Ez a mamis halál dolog volt valószínűleg az utolsó csepp. További változás, hogy fele akkora adag kaját kap mindenki mint tavaly. A szociális otthon egész területén az ott dolgozóknak tilos a dohányzás. Emiatt lázadások indultak. Tilia és RG jókat nevetnek ezen és a dohányzók rafinált ötletein, miszerint sztrájk kell meg tüntetés meg mennek a minisztériumhoz és a szakszervezethez. Tilia, RG és a többi jólnevelt nemdohányzó nővérke nagyon örül a megszorításoknak, mert legalább nem nekik kell dolgozniuk a dohányzó társaik helyett az óránkénti 10 perces szünetekben. Ugyanis megvonták a kávészünetet és minden más szüneteket. Ebédszünet a munkaidő része és mindenki akkor megy enni, amikor befejezte a munkáját. További változás még, hogy a harmadik emelet hivatalosan is A Démens Részleg, mert az ott lakók 3%-a épelméjű idős személy. A demencia mindinkább eluralkodik, mert a harmadik emeleti betegek 97%-a vagy rendkívül agresszív vagy igencsak kiszámíthatatlan vagy iszonyatos marhaságokat csinál vagy a legkülönbözőbb képtelenségeket magyarázza.
Tilia iskolai eredményei még bizonytalanok, mert az oktatók többsége nem hajlandó beírni a jegyeket az e-naplóba. Szakmai gyakorlatok februárban lesznek a Sebészeten és a Bel-en.
Tilia eldöntötte, hogy a jövőben nem tart igényt párkapcsolatra a következő okok miatt:
 - nem hisz senkinek
 - nincsenek testi vágyai
 - nem tudna együtt aludni senkivel
 - mindenkiben Momót keresné de nem találná
 - nem felejti el, mit tett vele Momó és tudja hogy mindenki más is ugyanúgy elbánna vele
 - kb esélye sincs hogy bárki éppen őt akarná
 - jól megvan egyedül
 - leszarja az egészet

2 megjegyzés:

perenne írta...

A legenda szerint Rákóczi Ferenc egyszer számon kérte egy falu bíráján, hogy miért nem üdvözölték a neki kijáró ágyúlövéssl. A bíró azt felelte: Nagyságos fejedelem, száz oka van annak. Először is, nincs ágyúnk. Köszönöm, ez az egy is elég, volt a válasz.

SheWolf írta...

Hehe :D Perenne, ez tetszett nagyon.

Megjegyzés küldése