Üzemeltető: Blogger.
RSS

Visszaesett

Tilia nem gyógyult meg. Legalábbis nem akkor, amikor kiszabadult a Klinikából. Hazakerült, netezett, megismert egy helybéli pasit, 3 nap msn után találkoztak, moziztak, sétáltak, beszélgettek, játszótéren leültek egy padra, ahol elhallgattak és megtalálták egymás száját (ami később még 4-szer megismétlődik aznap), utána tovább sétálgattak és beszélgettek, végül este Tilia észrevette hogy későre jár meg félt is, ezért elkéredzkedett a buszmegállóhoz, de a pasi felajánlotta hogy Tilia otthonánál váljanak el, aki túl gyorsnak érezte a dolgokat és be is pánikolt az egész délutántól, hogy hátha átveri a pasi, ezért Tilia az otthonához közeli buszmegállóban elbúcsúzkodott és akkor késő este még msn-en beszéltegettek. Másnap Tilia suliba ment, majdnem mindent megcsinált, mire délután aggodalmaskodott és hívogatta a pasit, hogy mi lehet vele, de ő nem vette fel, mert dolgozott. Este a pasi msn-en bejelentette, hogy túl gyors, ő sincs még túl egy régi kapcsolatán, ezért inkább ne keressék egymást Tiliával. Akkor Tilia másnap nem ment be a suliba, nem vizsgázott le, de azért a helybéli Bizonyos Kórház Krónikus Pszichiátriára bejutott egy osztálytárs-barátnő közreműködésével és közben halvány gőze sem volt. Ott 1 hétig a 6-os számú kórteremben aludt délelőtt, délután és éjszaka, meg sok és erős gyógyszereket tömtek bele. Alig volt fent, alig volt észnél, ezért az égvilágon semmire sem emlékszik abból az időszakból. Magára maradt ott, ezért átköltöztették az 5-ös számú kórterembe, ahol a betegtársai kb ugyanazért kerültek be, csak idősebbek és beszéltek, Tilia is beszélt, meg közben megváltoztak kétszer a gyógyszerei, de utálta már hogy reggel 4, délben 2, este 6 tabletta. Az egyik betegtársával annyira jóban lett, hogy megbeszélték, kint is barátok lesznek. Tilia ma reggel kiszabadult a Kórházból és nagyon bánkódik, hogy bent maradtak új barátai, de holnap amikor kontroll vizsgálatra megy, meglátogatja őket. A másik dolog ami miatt bánkódik, hogy elszúrta a dolgot az új pasival, aki nagyon normálisnak látszik. Viszont a kórházból küldött sms-t hogy várjanak és ha a pasi úgy érzi, keresse. Egyszer küldött sms-t a pasi, de éjfél előtt 5 perccel egy fesztiválról, tehát valszeg beivott a gyermek és akkor eszébe jutott Tilia és küldött egy béna üzenetet, amire a válasz volt, hogy Tilia nyaral éppen és szívesen találkozik, de előbb tisztázzák a viszonyokat. Jövő hétfőre és keddre 1-1 pótvizsgára Tiliát szeretettel előjegyezte az osztályfőnöke, aki mindvégig nagyon aggódott miatta, mert néha telefonon felhívta. Tiliát mégis nagyon bántja, hogy egyedül maradt, átverték, meg elszúrta és senkinek sem kell.

8 megjegyzés:

SheWolf írta...

Ma én is úgy érzem, hogy egyedül maradtam és senkinek sem kellek.

perenne írta...

Kobak mindezt képzeli, ezért sajnos igaz is, akkor is, ha nem. Kobak nem szúrt el semmit, egy csók még nem kezdet (mondja egy vén banya). Most pedig Kobak kezdjen el a vizsgáira készülni, mert az az első feladat. A többi utána jön. :-)

Tilia írta...

Fuhur: szerintem te hamarabb megtalálod mint én.

Perenne: A pasi egyáltalán nem jóképű. 5 db csók történt aznap: az első és a negyedik igencsak hosszadalmas (kb 10 perc), mert Kobak meg a pasi nem tudtak leválni egymásról. Egyébként jó nagy marha, ha egy rég házas rég anya csaj után vágyódik vissza, aki mellesleg jól átverte szegényt annak idején.

perenne írta...

Kobak is olyat sirat, aki rútul rászedte. Akkor Kobak magáról is tudja már?
A vágy néha önálló életet él. Kielégíthető-e illúziók nélkül?

SheWolf írta...

Ne gondold.

Unknown írta...

"Többnyire - az esetek 99 százalékában - egyszerűen nem tudjuk, hogyan és miért fonódnak össze a szálak.Teszünk valami jót, aztán történik valami rossz. Elkövetünk valami rosszat, és mégis jó dolog követi. Semmit sem teszünk, mégis minden szétrobban.Utána pedig megint valami jó történik."
Kobak kitartás, most már keresed a kiutat, és meg is fogod találni,mert nem tehetsz mást.:)
Bár tudom, hogy ez közhelynek tűnik, de ha úgy vesszük, sok sok közhely van. Ebből áll össze az életünk.

Tilia írta...

Perenne: Kobak nem érti, ezért szeretné privátban megbeszélni Perennével mail-ben.

Fuhur: Szerintem de.

Mucus: Kobak éppen bonyolodik egy másik dologban is és ha kibogozódott, akkor megosztja. Miértek és hogyanok lesz a címe.

perenne írta...

Szívesen. Még ma megpróbálom érthetően.

Megjegyzés küldése